Osse ondernemers nemen ThuisSchoonmaken.nl over

wo 31 jan, 15:30 Algemeen
Foto: COPYRIGHT JEROEN
De familie Metternich neemt het stokje over van Van Veghel en Nellen. (Foto: Jeroen)
De familie Metternich neemt het stokje over van Van Veghel en Nellen. (Foto: Jeroen)

ThuisSchoonmaken.nl is per 1 januari 2024 overgenomen door schoonmaak-ondernemers Laurens, Alissa en Quintus Metternich uit Oss. Zij nemen het stokje over van Gerrald van Veghel en Angel Nellen, die de webshop met professionele schoonmaakproducten voor consumenten sinds 2011 runden. 

Voor de familie Metternich is de webshop een logische aanvulling op hun bedrijven Spectro en iCleaning. Laurens Metternich: “We ontvingen steeds vaker vragen of onze professionele producten ook thuis gebruikt mochten worden. Met ThuisSchoonmaken.nl krijgen we een sterk merk in handen dat die consumentenmarkt bedient. We zien mooie kansen om verder door te groeien.”

Die strategie sluit volledig aan bij de wijze waarop de webshop ooit is ontstaan, vertelt Angel Nellen. “Wij kregen jaren geleden steeds vaker de vraag of het dweilsysteem of de microvezeldoeken waarmee medewerkers van Nellen Schoonmaakdiensten werkten, ook te koop waren voor thuis. Er bleek een grote behoefte aan materialen en middelen waarmee makkelijk, snel en grondig thuis kon worden schoongemaakt.”

Van Veghel is blij met de verkoop aan de familie Metternich: “De webshop wordt doorgezet door ondernemers uit de regio die een grote affiniteit met de professionele schoonmaak hebben. Angel en ik kunnen nu weer volledige focus geven aan de verdere groei van onze eigen bedrijven.” 

Van Veghel is eigenaar van ABR Arbodienstverlening in Rosmalen en Nellen van schoonmaakbedrijf Nellen Schoonmaakdiensten en groothandel Nellen Hygiëne Products in Nuland.