BackOfficer/PRO HRM benoemt Diederik Keverling tot operationeel directeur

do 8 feb, 13:11 Algemeen
Foto: Backofficer/PRO HRM
Afbeelding

BackOfficer/PRO HRM, een fullservice backoffice dienstverlener voor uitzend- en detacheringsorganisaties, heeft Diederik Keverling Buisman benoemd tot Operationeel Directeur. “Met deze stap brengt BackOfficer/PRO HRM een getalenteerde en ervaren leider aan boord om verdere innovatie en groei te stimuleren”, meldt het bedrijf.

Diederik Keverling Buisman sluit zich aan bij financieel directeur Rick Feldkamp in de directie van BackOfficer/PRO HRM. Samen zullen zij zich richten op het versterken van de positie van BackOfficer/PRO HRM in de markt en het realiseren van de ambitieuze doelstellingen van het bedrijf.

“Diederik brengt niet alleen een schat aan ervaring met zich mee, maar ook een ongeëvenaarde energie en gedrevenheid,” zegt Rick Feldkamp. “Zijn toetreding tot de directie zal onze capaciteit vergroten om te innoveren, te groeien en nieuwe kansen te benutten.” 

Diederik Keverling Buisman is enthousiast over zijn nieuwe functie: “De energie en ambities binnen het bedrijf zijn inspirerend, en ik kijk ernaar uit om samen met hen mooie resultaten te bereiken.”

De komende periode staat bij BackOfficer/PRO HRM in het teken van samenwerking, groei en het benutten van kansen. BackOfficer uit Oss en het in Eindhoven gevestigde PRO HRM maakten in november bekend de handen ineen te slaan en gaan samen verder te gaan.