Een maatwerkpoort die opvalt

3 nov 2023, 10:14 Het product
Foto: Preza Poorten
Afbeelding

Een poort die niet alleen mooi is, maar ook een hoge mate van privacy en veiligheid biedt. Dat is wat Preza Poorten te bieden heeft. Het Veghelse bedrijf levert exclusieve maatwerkpoorten in heel Nederland. “Persoonlijk contact met de klant is essentieel”, zegt directeur Rob van Moorsel.

“Onze klanten zijn voornamelijk particulieren die waarde hechten aan privacy, maar ook aan een mooie uitstraling. Ze willen een unieke poort die opvalt en goed bij hun huis past. Wij gaan daarom vaak in overleg met de (tuin)architect om de stijl van de poort te bepalen. We kunnen onze poorten zowel in een draai- als schuifuitvoering leveren.”

“Al onze poorten zijn prefab; ze worden in onze fabriek in Veghel geproduceerd en geassembleerd. Ze gaan in zijn geheel op transport zodat ze binnen slechts één dag bij de klant kunnen worden geplaatst. Of het nu gaat om de verlichting, pakketbus of videofoon; alles is werkend en getest voordat het ons pand verlaat.”

Innovaties
“Onze poorten kunnen geleverd worden in diverse materialen, zoals hardhout, aluminium en (corten)staal. De bediening gebeurt door middel van een afstandsbediening, maar ook detectielussen, een app en kentekenherkenning behoren tot de opties. We zijn continu bezig met het implementeren van nieuwe innovaties. Ons doel is om de beste poort ter wereld te maken.”

* Gespecialiseerd in hardhouten poorten
* Aandrijving in de pilaar verwerkt
* Pakketbus met antidiefstal-mechanisme
* Alles tot in detail op maat gemaakt
* Prefab geplaatst in één dag

preza-poorten.nl

Afbeelding