Award winnende innovatie uit Schaijk

di 2 jan, 12:51 Het product
Foto: PedaTech
Afbeelding

PedaTech is sterk in productontwikkeling, machinebouw en metaalbewerking. Al deze disciplines kwamen samen bij de ontwikkeling van de carwash interieur carrousel, die het bedrijf uit Schaijk ontwierp en bouwde in opdracht van ANAC Carwash.

PEDA-directeur Joep Daanen vertelt: “De interieur carrousel is een ronddraaiende schijf met een diameter van 20 meter. Daarop kunnen acht auto’s tegelijkertijd schoongemaakt worden. Het werkt als volgt: je rijdt je auto op de schijf, vervolgens nemen de carwash-medewerkers het interieur van jouw auto onder handen. Terwijl jij aan de meedraaiende bar toekijkt met een kopje koffie of thee, reinigen zij in één rondje de binnenkant van de auto.” 

“Wij vinden het altijd leuk om met klanten mee te denken. Het is een kwestie van de zaken vanuit een net even andere invalshoek benaderen. Met het team zorgen wij er vervolgens voor dat het gemaakt wordt. Zo is ook de interieur carrousel ontstaan. Trots zijn we op het feit dat deze innovatie in september de innovation award won tijdens de Car Wash Show Europe in Amsterdam.”

Brainstorm
“We zijn middels bezig met een aantal hele mooie projecten, zoals het vervaardigen van het schuifbare dak van Restaurant Nieuw-Schaijk. En ANAC heeft ons gevraagd voor een brainstormsessie over toekomstige innovaties.”

Productkenmerken:

* Biedt een ongeëvenaarde klantervaring
* Ontwerp is een wereldprimeur
* Winnaar van innovation award tijdens Car Wash Show Europe
* Met koffie- en theebar in het midden
* Diameter van 20 meter, met plaats voor 8 auto’s

pedatech.nl

Joep Daanen (PEDA)