Ontdek de onderwijswereld tijdens oriëntatieavond ‘Grijp je kans in het onderwijs’

ma 4 mrt, 11:53 Onderwijs
Wat zijn jouw doelen binnen het onderwijs?
Wat zijn jouw doelen binnen het onderwijs?

Wil jij graag van betekenis zijn voor het onderwijs in de regio Oss? Maar heb je nog geen idee wat de mogelijkheden zijn? Op maandag 11 maart is er op het Mondriaan College een oriëntatieavond voor iedereen die droomt van een rol in het onderwijs. Ontdek de talloze mogelijkheden die voor je open liggen. 

Tijdens de oriëntatieavond zijn er verschillende docenten, waaronder zij-instromers, aanwezig die hun ervaringen delen. Paul van Dongen, hybride docent metaal én kunstenaar, vertelt over zijn ambitie: “Iedereen heeft een leraar die het verschil maakt en die leraar wil ik graag zijn.” Wil jij net als Paul de leraar zijn die het verschil maakt? Misschien heb jij andere doelen binnen het onderwijs. Ontdek wat jouw rol kan zijn tijdens de oriëntatieavond ‘Het onderwijs in! Oss’ op 11 maart.
De oriëntatieavond biedt inzicht in verschillende onderwijskansen zoals fulltime, hybride of parttime lesgeven en gastlessen verzorgen. Maar ook het zijn van een vakexpert, instructeur of onderwijsondersteunend personeel. Of wil jij leerlingen kennis laten maken in de praktijk en sta je open voor bedrijfsbezoeken en stages? Tijdens deze avond vertellen collega uit het onderwijs je alles over de kansen.

Deze oriëntatieavond is een initiatief van ‘Grijp je kans in het onderwijs’ en wordt in samenwerking met SAAM, Filios Scholengroep, Maaslandcollege, Het Hooghuis en Koning Willem 1 College georganiseerd.

De oriëntatieavond vindt plaats van 18.30 tot 21.00 uur bij het Hooghuis Mondriaan College, Mondriaanlaan 1 in Oss. Aanmelden: www.grijpjekansinhetonderwijs.nl/activiteiten.