TOP Oss start businessclub voor jonge ondernemers en professionals

6 dec 2023, 13:05 Algemeen
Afbeelding

TOP Oss start met ingang van 2024 met een nieuwe businessclub voor een jonge doelgroep. Deze Young Business Club (YBC) richt zich specifiek op jonge ondernemers en professionals. Ook jongeren die actief zijn binnen een familiebedrijf en op termijn het bedrijf willen overnemen zijn welkom. 

De YBC streeft er naar eigen zeggen naar om een uitgebreid netwerk van ambitieuze, volhardende jonge professionals op te bouwen. “De combinatie van een aantal thuiswedstrijden van TOP Oss met enkele zinvolle netwerk-events zorgt voor een ideale mix voor een jonge doelgroep tot en met 30 jaar oud.”

Initiatiefnemers Rodrigo van Asseldonk en Vince van Hoesel zeggen te weten hoe moeilijk het kan zijn voor jonge ondernemers om je weg te banen in de ondernemerswereld. “Daarom willen we met deze club een veilige en stimulerende omgeving bieden waarbinnen jonge ondernemers kunnen leren, groeien en netwerken.”

Het aantal Young Business Clubs bij Nederlandse voetbalclubs stijgt flink. “Mijn vader komt elke vrijdagavond thuis van een avondje ‘plezier’ bij TOP Oss en dat wilde ik ook ervaren”, vervolgt Van Asseldonk. “Na een avond mee te zijn geweest, viel het me op dat bij deze gelegenheden voornamelijk directieleden aanwezig waren; dat moest en kan in mijn ogen veranderen. Het idee ontstond om samen met Vince een jongeren netwerkclub op te richten.”

Bas van Rossum, Algemeen Directeur  van TOP Oss, ondersteunt het idee: “Als club streven we naar verbinding en het creëren van kansen. Voor jonge voetballers op het veld, maar ook voor talentvolle ondernemers uit de regio. Wij zijn er voor ondernemers en individuen die wens hebben te groeien als ondernemer en als mens.”