Zandvoort Legal uit Oss wordt onderdeel van Hooglander Advocaten

ma 22 apr, 15:46 Algemeen
Foto:
Afbeelding

Zandvoort Legal uit Oss wordt onderdeel van Hooglander Advocaten, een juridisch dienstverlener met vestigingen in Eindhoven, Helmond en Deurne. Beide kantoren richten zich op ‘preventieve juridische dienstverlening’ aan bedrijven.“

De sterke focus van Zandvoort Legal op preventieve juridische dienstverlening sluit perfect aan bij onze eigen visie en kan nog meer vorm geven aan onze ambitie om bedrijven écht te laten groeien, samen met de ondernemer”, aldus Irene van Geel, eigenaar Hooglander, dat tot 1 januari bekend stond als Goorts+Coppens.

Bennie van Zandvoort, eigenaar van Zandvoort Legal, vult aan: “Door onderdeel te worden van Hooglander kan onze juridische dienstverlening vanuit Oss verder groeien en kunnen we ons blijven focussen op het aanbieden van vernieuwende oplossingen met toegevoegde waarde voor ondernemers.” Bennie draagt zorg voor een soepele overgang en blijft werkzaam binnen Hooglander.

Zandvoort Legal biedt, net als Hooglander, verschillende samenwerkingsvormen aan om ondernemers op vaste basis toegankelijk juridisch advies te geven. De samenwerkingsvormen die Zandvoort Legal biedt zal Hooglander, naast haar eigen advies- en procespraktijk, blijven aanbieden en uitbreiden.

Bennie van Zandvoort