De werkplek van Sam de Jager: Ontdekken en inspireren

wo 3 apr, 16:52 De werkplek
Afbeelding

Een tuincentrum? Bij Lujo Gardens noemen ze de showroom aan de Goorkensweg in Uden liever een inspiratiecentrum. Bij de groothandel, die zich focust op bedrijven, vind je alle buitenproducten die je maar kan bedenken.

In mei vorig jaar nam de jonge ondernemer Jesse van Hooft zijn intrede in het ruim 1000m² grote pand, waar bedrijven en ondernemers terecht kunnen voor inspiratie en beleving op het gebied van tuininrichting. Lujo Gardens vertegenwoordigt verschillende merken en werkt samen met tuinontwerpers, hoveniers, architecten en infrastructuurbedrijven. “De samenwerking met vele exclusieve partners op één locatie maakt het voor zakelijke klanten verrassend eenvoudig om een totaalconcept te realiseren”, vertelt accountmanager Sam de Jager. “Hoveniers en architecten komen samen met klanten naar ons inspiratiecentrum om naar producten te kijken. Wij begeleiden hen bij het vormgeven van ideeën voor de perfecte buitenruimte. We hebben een mooie plek ingericht waar klanten op hun gemak aan tafel, onder het genot van een kopje koffie, even kunnen laten bezinken wat ze allemaal hebben gezien.”

Producten
Er valt genoeg te bekijken in het inspiratiecentrum. Met een groot, glazen kantoor in het midden van het pand, bevinden de medewerkers zich letterlijk tussen het groen én de klant. De vele lichtinval, mooi ingerichte zithoekjes en strakke afwerking zorgen voor een fijne sfeer.

De ruime kas herbergt een breed scala aan producten voor de tuin. “Sierbestrating, terrastegels, grensafscheiding, tuinverlichting, kunstgras, tuinkamers, elementblokken, zwembadranden; we hebben in principe alles”, somt Sam op. “Van de opbouw tot de afwerking en het onderhoud. Daarnaast hebben we onze eigen lijn in buitentegels, deels afkomstig uit Italië. Er is keuze uit meer dan 200 verschillende tegels, in alle soorten en maten.”

lujogardens.com