‘Wegwijs op bedrijfsparken in het hele land’

di 23 apr, 09:18 Het product
Foto: REVIS
Afbeelding

Onmisbaar op een bedrijventerrein is uniforme bewegwijzering. Marktleider op dit gebied is REVIS, een Veghels bedrijf dat al sinds 1989 in deze markt actief is. “Bewegwijzering is veel meer dan alleen borden plaatsen”, zegt vestigingsmanager-projectleider Caroline Houtman. 

“Wij bieden een uniek concept waarbij we al onze borden aanbieden op basis van lease; klanten huren de borden bij ons. Wij zorgen voor het complete plaatje: plaatsing, beheer/onderhoud, schadeherstel en vervanging bij diefstal. Op die manier ontzorgen wij onze klanten. Dat zijn meestal gemeenten en parkmanagement.”

“Wij zorgen niet alleen voor de borden, maar ook voor een bewegwijzeringsplan. Daarbij bepalen we welke bedrijven op de borden komen en natuurlijk waar de borden komen te staan. Ik stap dan in de auto en ga rondrijden op het bedrijventerrein om te bepalen wat de beste plaatsen zijn.”

Bevestiging
“Ondanks dat veel mensen door navigatiesystemen naar hun bestemming worden geleid, blijft bewegwijzering belangrijk. Navigatiesystemen zijn niet altijd up-to-date. En ook al gebruik je navigatie, het is toch fijn om bevestiging te zien dat je de juiste route rijdt. Wel zijn er minder borden nodig.”

“Ordelijke industriële bewegwijzering heeft impact op het straatbeeld. Dit zorgt voor een positieve indruk van een bedrijfspark als geheel. Het is goed voor het imago van de bestaande bedrijven en heeft een gunstig effect op het aantrekken van nieuwe bedrijven.”

Productkenmerken
· REVIS-borden staan op een kleine 200 bedrijventerreinen
· Productie vindt plaats op eigen locatie in Veghel
· Lettertype komt overeen met ANWB-bewegwijzering
· Modulair systeem, met eenvoudig uitwisselbare panelen
· Frame en panelen gemaakt van lichtgewicht aluminium

revis-bewegwijzering.nl

Afbeelding

COLUMNS

INTERVIEWS